Sloopwerken

Slopen is een vak. Wij snappen de belangen. Wij kennen de tijdslijnen bij herbestemmingen en Ruimte voor Ruimte processen. Verantwoord slopen start met een analyse en een plan van aanpak, met daarbij een inventarisatie van verwachte productstromen. De vrijgekomen materialen worden zoveel mogelijk op ons eigen terrein in Overloon gesorteerd op herbruikbaarheid, gerecycled tot hernieuwbare bouwstoffen of worden afgevoerd naar een erkend afvalverwerker.

Via onze, eveneens in Overloon gevestigde grondbank, kunnen wij de benodigde BRL gekwalificeerde gronden/zand voor het aanvullen van uw sloopput leveren. Om het sloopproject volledig af te ronden, behoren zeven, verdichten, egaliseren en inzaaien met bijvoorbeeld een graszaadmengsel zeker tot de mogelijkheden. U heeft de beste prijs en wordt ontzorgd tijdens het gehele sloopproces. Hierbij maken we, indien nodig, gebruik van de expertise van derden. Met name bij asbestinventarisatie en -saneringsvraagstukken.

Van duurzaamheid, veiligheid tot vrijblijvend advies, begeleiding en complete project ontzorging. Dát is onze toegevoegde waarde.

Neem contact op

Sloopwerken