Grondbank

D&I grond en sloopwerken is een BRL 9335-1 gecertificeerd bedrijf. Ons bedrijf is een schakel in de circulaire economie, daarbij bemiddelen wij in grondstromen in de regio Noord-Limburg en Land van Cuijk. Wij bieden diensten aan die te maken hebben met het  innemen, opbulken, keuren en toepassen van grond.

Of het nu gaat om grote of kleine partijen, wij zoeken actief naar toepassingsmogelijkheden middels ons uitgebreid netwerk. Voor de inname en verwerking van reststoffen en de verkoop van grond, primaire en/of secundaire grondstoffen kunt u terecht bij onze locatie te Overloon. Onze voorraad grondstoffen is voorzien van certificaten, waarmee we u kwaliteit garanderen.

Wij nemen onder andere ongekeurde grond in en bodemkwaliteit klasse AW2000, wonen en industrie grond in.

Door onze efficiënte werkwijze kan inname direct gevolgd worden door laden van nieuw materiaal, zodat de tijdsinvestering zo kort mogelijk blijft. U kunt bij ons terecht voor onder andere mengranulaat, grond (aanvulgrond, teelaarde), zand (brekerzand, bomenzand, zand voor ophoging of zandbed) en samengestelde grondproducten.

Onze voorraad is leverbaar in zowel grote en kleine hoeveelheden, dat is onze toegevoegde waarde.

Neem contact op

Grondbank
foto
foto
foto
foto
foto
foto